Cautare

5052 de rezultate pentru "accident rutier in 30 04 2010 in spania" (4.07 secunde)
Romania a ocupat anul trecut locul doi in UE in privinta sumelor de bani trimise in tara de origine de cetatenii care muncesc in strainatate, valoarea expedierilor romanilor ridicandu-se la 4,4 miliarde de euro, potrivit biroului de statistica al Uniunii Europene, Eurostat.
Dupa Romania, cele mai accentuate cresteri se observa la Spania si Polonia.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Selectionata Spaniei, detinatoarea trofeului, s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, in urma victoriei, scor 4-2, la loviturile de departajare, de miercuri, de la Donetk, in fata Portugaliei, in semifinalele competitiei. ... Pentru Spania au inscris Iniesta, Pique, Ramos si Fabregas si a ratat Xabi Alonso. ... Paulo Bento Spania:
Campionii mondiali si europeni au dechis scorul in primul meci de la CM 2014 si au fost la un pas de a intra la cabine in avantaj. Dar Van Persie a egalat in minutul 44, dupa care batavii au declansat tavalugul spre poarta lui Casillas.
Spania a invins Angola si Romania este eliminata din competitie Echipa feminina de handbal a Spaniei a invins formatia Angolei cu scorul de 26-22 (13-12), duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, iar nationala Romaniei este eliminata din competitie.
Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Ruben Villanueva, iar videoclipul este filmat in Spania si aduce in prim plan o tema sociala, emotionanta si de impact â€" bullyingul. Nu este prima piesa cu versuri in limba spaniola a carismaticei artiste.
- Un succes rasunator atat in randul spectatorilor cat si al criticii! - DEMNITATE se joaca in Romania in regia autorului, actorul, dramaturgul si regizorul spaniol Ignasi Vidal.
Nestor Damaso del Pino (6 iunie 1965) este un cunoscut artist grafic din Las Palmas, Gran Canaria, fiind considerat unul dintre reprezentantii cei mai importanti in domeniul caricaturii din Europa, opera sa fiind expusa in 50 de muzee si centre culturale , atat in Spania, cat si in Portugalia, Italia, Grecia sau Romania.
Gabriel De la Torre, un om de stiinta de la Universitatea din Cadiz, Spania, crede ca omenirea nu ar putea face fata socului produs de o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra:
Un caz incredibil s-a petrecut recent, in Spania, unde un barbat a murit pentru ca a avut incredere oarba in GPS.
Dupa ce si-au facut mila de ai nostri romanasi care le culegeau capsunile si au decis ca cine sta mai mult de sase luni in Spania primeste automat viza de rezidentiat, spaniolii si-au scarpinat mai bine tartacutele si si-au zis:
Ei macar au avut meritul de a-si manifesta libertatea prin a muri cu zimbetul pe buze, cind erau aruncati cu anasina in sulite de cotropitori. Cine s-a simtit vinovat in zilele noastre si si-a primit condamnarea surizind?
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara. Este anul in care s-au consumat toate combinatiile posibile de aliante politice pentru asigurarea unei majoritati guvernamentale.
Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. ... Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
google-analytics.com